Ingrediente (10 porții)

PAVLOVA

  • 6 gălbenușuri de ou la temperatura camerei
  • 65g zahăr tos
  • 3g oțet alb

CREMA DE MASCARPONE CU VANILIE

  • 500g mascarpone
  • 1.2l cremă groasă de smântână
  • 9g extract de vanilie
  • 125g zmeură
  • 9g zahăr pudră

DULCEAȚA DE FRUCTUL PASIUNII

  • 6 gălbenușuri de ou
  • 85g zahăr
  • 125g unt
  • sucul de la o lămâie
  • 170g de pulpă de fructul pasiunii

MOD DE PREPARARE

  1. preîncălziți cuptorul la 120°C
  2. puneți 3 albușuri de ou în Speedy Chef și amestecați, gradual, adăugați 96g zahăr amestecând în același timp
  3. adăugați jumătate din cantitatea de oțet prin pâlnia de sus și amestecați până când se întărește; întindeți într-o tavă tapetată cu hârtie de copt și modelați
  4. coaceți timp de 1 oră și 45 de minute; închideți cuptorul și așteptați să se răcească complet, cel puțin o oră, înainte de a o scoate din cuptor
  5. în același timp, într-o cană pentru microunde, combinați toate ingredientele pentru dulceața de fructul pasiunii; puneți la microunde la 600 watts, timp de 5 minute amestecând după fiecare minut
  6. într-un Speedy Chef, puneți jumătate din mascarpone, crema groasă de smântână și extractul de vanilie și amestecați până se întărește și se îngroașă
  7. zdrobiți zmeura cu zahărul și amestecați
  8. pentru a servi Pavlova, puneți crema, zmeura și dulceața de fructul pasiunii între blaturi
  9. puteți adăuga dacă doriți zmeură proaspătă și ciocolată rasă

POFTĂ BUNĂ!

0
    0
    Coș
    Coș golShop
    × Whatsapp