1. Politica de Livrare

Cine imi va livra produsele comandate?

Comenzile sunt livrate folosind serviciul de curierat funizat de Cargus.

Cat dureaza livrarea?

Comenzile plasate in intervalul luni-vineri vor ajunge la destinatie intr-un interval de 24 ore – 72 ore. Comenzile facute vineri (dupa ora 16.00), sambata si duminica vor fi livrate in zilele de marti sau miercuri ale saptamanii urmatoare.
In perioada sarbatorilor si pe parcursul desfasurarii unor campanii comerciale (de tipul BlackFriday), durata maxima de livrare a unei comenzi poate creste la cinci zile lucratoare. Orice intarziere mai mare de acest interval nu este responsabilitatea noastra, ci a firmei de curierat.

Cat costa transportul?

Pretul transportului va fi urmatorul:
• Pentru livrarea comenzilor pe teritoriul Romaniei, tariful este standard, de 19 lei (TVA inclus).

• Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 150 Lei!


Această politică se referă la condițiile de prestare a serviciilor de livrare și retur, după caz, aferente comenzilor efectuate prin website-urile și aplicațiile operate de SC DEMARS REAL ESTATE INVESTMENT SRL. cu sediul social în Timiș, Timișoara, Bulevardul Liviu Rebreanu Nr. 46.

Urmarirea comenzii tale
Dupa ce ai inregistrat comanda, poti urmari statusul acesteia prin contact direct email sau telefon.

Modificare sau anulare comanda
Posibilitatea anularii unei comenzi sau livrari este disponibila prin contact direct email sau telefon.

Pentru orice întrebare, vă rugăm să ne contactați la [email protected]

Livrare prin curier (standard)
Livrarea este procesata a doua zi, după confirmarea plății.

2. Politica de Retur

Returnarea unui produse cumparat de pe site-ul www.tupperware4u.ro se poate face in termen de maxim 14 zile calendaristice (10 zile lucratoare) de la data achizitiei, respectand urmatoarele conditii:

  • Produsele nu trebuie sa prezinte urme de utilizare. Produsele cosmetice trebuie sa fie sigilate.
  • Produsele nu sunt obligatoriu returnate in ambalajul original (ambalajul in care au fost achizitionate) ci cu toate accesoriile si eticheta integre (fara urme de utilizare, deteriorare, lovire);
  • Produsele returnate sunt din acelasi lot si sunt in stocul curent de marfa al vanzatorului.
  • Produsele nu au facut obiectul unei comenzi speciale sau al unei promotii speciale.
  • Produsele sunt in termenul de valabilitate.

Termene de returnare a banilor

Pentru retururi integrale de comenzi, Clientul primeste banii aferenti produselor returnate si costul transportului achitat initial in interval de 14 zile calendaristice de la data primirii returului, receptionarea produselor si stabilirea ca aceste produse fac obiectul returnarii banilor.

Conform Ordonantei nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta “Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului”.

In situatia mentionata mai sus, Dumneavoastra veti returna, in termenul prevazut mai sus, produsul cumparat fara sa prezinte nici o urma de deteriorare sau uzura. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de Dumneavoastra.


Produsele pot fi returnate prin același curier care le-a livrat, dar numai cu justificare temeinică (colet avariat), dacă nu corespunde comenzii făcute.

Orice solicitare de retur pentru produsele cumparate din cadrul platformei website-ului www.tupperware4u.ro va fi primita doar in conditiile prevazute in si doar cu acordul DEMARS REAL ESTATE INVESTMENT.

Plata transportului retur va fi suportată de către DEMARS REAL ESTATE INVESTMENT.

Dacă returul a fost făcut din considerente obiective, imputabile către DEMARS REAL ESTATE INVESTMENT ca furnizori, returnarea sumelor va fi făcută în maxim 5 zile lucrătoare.

3. Modalități de plată

Plata online prin Netopia Payments

Plata se va realiza în mod securizat prin intermediul Netopia Payments / Mobilpay, cu ajutorul cardurilor emise de VISA sau MasterCard.