facebook

Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%Vezi ofertele actuale

Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!

  • Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!
  • Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%.

Rețete

PULPĂ RUMENĂ DE MIEL

Ingrediente (10 porții)

  • 1 kg cartofi noi
  • 1 linguriță cimbru uscat (± 15 ml)
  • 6 căței de usturoi
  • 3 lingurițe ulei de măsline (± 50 ml)
  • 1 pulpă de miel (aprox. 3 kg)
  • Sare și piper măcinat mare
  1. Preîncălziți cuptorul la 250°C.
  2. Nu este nevoie să curățați cartofii de coajă, puteți doar să îi spălați și să îi uscați. Puneți-i în vasul UltraPro 5,7 l, apoi presărați cimbrul. Adăugați cățeii de usturoi în coajă, turnați ulei de măsline peste ingrediente și amestecați cu ajutorul Lingurii Tekna.
  3. Asezonați pulpa de miel cu sare și piper și așezați-o peste cartofi.
  4. Acoperiți și lăsați la cuptor 50 min. Scoateți vasul UltraPro din cuptor și lăsați-l acoperit încă 15 min.

Sfat: Pentru a nu lăsa pulpa de miel să atingă interiorul vasului UltraPro, rugați măcelarul să o dezoseze. În general aveți nevoie de aproximativ 20 min. timp de gătire per 1 kg de miel, dar acest timp variază în funcție de greutatea și forma bucății de carne, dar și de preferințele dvs. 

CANNELLONI CU SPANAC

Ingrediente (6 porții)

  • 18 tuburi de cannelloni  
  • 500 ml smântână grasă
  • 75 g Parmesan ras

 UMPLUTURĂ

  • 500 g brânză ricotta
  • 200 g spanac tânăr
  • 75 g Parmesan ras
  • 75 g pesmet
  • Sare și piper

Scroll to TOP