facebook

Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%Vezi ofertele actuale

Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!

  • Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!
  • Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%.

RECRUTARE TUPPER

Vrei să faci parte dintr-o echipă activă, să cunoști oameni noi, să îți împărtășești pasiunea pentru produsele Tupperware cu apropiații tăi? Aici este locul perfect! Fă parte din echipa noastră și transformă-ți pasiunea într-un business.

Pentru a intra în echipa noastră trebuie să urmezi următorii pași:

Plasezi o comandă de minim 225 de lei din produsele actuale și… atât!

Este foarte simplu, dar stai liniștit că nu vei parcurge acest drum singur! Te vom susține la fiecare pas, cu orice întrebare, îți vom pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie, și pe ce platformă trebuie să îți pui comenzile.

Este o oportunitate pe care nu merită să o ratezi!

Mai jos sunt mai multe detalii despre tipurile de comenzi și cadouri pe care le primesc prezentatorii, ca să îți faci o idee, dar cel mai bine contactează-ne la adresa de mail menționată mai jos sau la numărul de telefon și îți vom face o prezentare completă. De abia aștept!

Comenzile se plasează in sistem începând de luni, după ora 12.00 și până duminica ora 18.00 Pentru a crea o comanda, exista 2 variante:

  • Comanda Consultant- valoare sub 460 lei si comanda de recrutare (225 lei)
  • Comanda Party- valoare comanda peste 460 lei – la care se pot adauga cadourile de gazda.

Cadourile Tupperware:

  • Cadourile de gazda– info detaliat sistem- rubrica Noutati
  • Cadourile nivel activitate– cadouri lunare ce se primesc pentru vanzarile personale ale consultantului, cumulate pe perioada promotiei( vezi – pliant activitate Sales Force)
  • Cadou Obiective vanzare de Grup – cadouri speciale doar pentru Unit Manageri- vezi pliant Sales Force
  • Cadouri Primii Pasi – cadouri pentru noii consultanti-pentru diverse niveluri de activitate, structurate in 3 pasi, pe o perioada de 3 saptamani.(vezi Pliant Bun Venit)
  • Cadouri de Recrutare– Se ofera consultantului care recruteaza o noua persoana si sunt indeplinite conditiile de recrutare activa (atat recrutatorul cat si noul recrut trebuie sa aiba o comanda de min.720 lei,in intervalul de 4 saptamani dupa initiere.

Urmareste-ne pe Facebook! Da Like AICI, pentru informatii despre noile produse Tupperware.

Scroll to TOP