facebook

Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%Vezi ofertele actuale

Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!

  • Livrare gratuită in Timișoara la comenzi mai mari de 100 Lei și in Romania la comenzi mai mari de 300 Lei!
  • Câștiga reduceri pe viața la produsele tale preferate! Ne bucuram ca faci parte din comunitatea Tupperware4u așa ca îți oferim următorul cadou. La cumpărături cumulate de 2000 de lei beneficiezi de un discount permanent de 5%, iar la cumpărături cumulate de 4000 de lei beneficiez de un discount permanent de 10%.

Calitatea materialelor

Tupperware Romania

Calitatea materialelor: produsele sunt confectionate din materiale sigure, non-toxice si ne-cancerigene; prin urmare nu elibereaza chimicale in mancare sau lichidele continute. Materialele folosite indeplinesc cu brio standardele impuse de Food & Drug Administration (FDA) & Japan Polyolefin Hygienic Association. Asta inseamna ca le puteti folosi linistiti. Mereu!

Calitatea colorantilor

Puteti sa va bucurati de atractivitatea produselor Tupperware intr-o multitudine de culori moderne si sa fiti siguri ca toti colorantii folositi fac parte din French Positive List , Nota nr. 176 (cea mai stricta din lume). De asemenea sunt conform resolutiei AP (89) emisa de comitetul ministerelor Consiliului Europei.

Siguranta produselor pentru microunde

Pentru produsele indicate ca sigure pentru folosinta la microunde, Tupperware foloseste materiale strict desemnate pentru utilizare la microunde si care indeplinesc criteriile urmatoare: USA -Toxic Substances Control Act Inventory (TSCA), Canada – Domestic Substances List (DSL), Europe – European Inventory of Existing Chemical Substances (EINECS), Australia – Australia Inventory of Chemical Substances (AICS), Korea – Korean Existing Chemical List (KECL), Japan – Japanese Inventory (ENCS)

Calitatea ridicata si finisajele

Toate produsele Tupperware au trecut teste dure si sunt proiectate sa dureze. Calitatea materialelor: Designul si finisajul fin fac din produsele Tupperware o bucurie din a fi folosite in orice ocazie. Calitatea ridicata si standardele folosite se reflecta in costul matritei care produce un singur articol, cost situat la peste 100.000 USD, o valoare echivalenta cu 7 masini medii.

Prietenos cu mediul inconjurator

Tupperware activeaza in salvarea mamei Natura de la poluare si degradare prin faptul ca produsele sale sunt proiectate pentru folosinta indelungata. Pe de alta parte, pungile, sticlele de plastic, containerele Styrofoam si sticlele PET care se gasesc peste tot in comert(Produse non Tupperware) nu sunt facute pentru folosinta repetata, iar acest lucru duce la cresterea muntilor de gunoaie.

Calitatea materialelor

Facebook

Produse

Scroll to TOP